Voordelen van reiki

Op eigen kracht je weg gaan in het leven, wie wil dat nu niet? Reikiis een perfect instrument dat hierbij kan helpen. Het wordt door steeds meer mensen beoefend en kan ook voor jou van betekenis zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een cursus reiki volgen en daarmee zowel jezelf als anderen tot steun zijn. Waarom kies je voor reiki, welke voordelen levert dat op en is een cursus iets voor jou?

Waarom reiki?

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele energie. Dit kan voor jezelf nuttig zijn, maar zeker ook voor anderen. Het wordt bij diverse mentale en lichamelijke klachten ingezet en levert talrijke voordelen op. Hoe zuiverder jij bent als instrument, hoe groter de mogelijkheid om universele energie door te geven aan anderen en blokkades weg te nemen of op te heffen.

Wat levert reiki op?

Een reiki behandeling levert een aantal interessante voordelen op. Wij zetten er een aantal voor je op een rij:

– Reiki draagt bij aan bewustzijnsontwikkeling bij jezelf.

– Blokkades op allerlei niveaus worden door reiki weggenomen, bijvoorbeeld op mentaal, lichamelijk, emotioneel of psychisch vlak.

– Reiki draagt bij aan (meer) mentale en lichamelijke ontspanning.

– Zowel je zelfvertrouwen als je spirituele ontwikkeling nemen dankzij reiki toe.

– Stress neemt af en je krijgt een andere kijk op je omgeving.

Is een reiki cursus iets voor jou?

Of het volgen van een reiki cursus iets voor jou is, kun je alleen achter komen door je in te schrijven. Als je meer balans zoekt in je leven is het zeker een aanrader om langs te gaan bij een reiki master. Wil jij ook een instrument zijn voor anderen? Volg dan een reiki cursus zodat je de universele energie via jouw handen en lijf kan uitdragen naar je omgeving.

Lees tip:  Redenen om een Photoshop cursus te volgenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *