Je vergadering komt pas echt van de grond dankzij De Pudding!

Weet je al precies wat je gaat doen op je grote evenement? Wordt het een productief samenzijn of heb je iets te vieren met familie, vrienden en/of collega’s? Of het nu een zakelijke of een feestelijke gelegenheid is, er moet met één cruciaal element rekening gehouden worden. Eén aspect dat gewoonweg een onderdeel is van heel je bijzondere dag of avond.

De locatie.

Laat De Pudding in groningen nou net de mooiste en meest bijzondere plekken in petto hebben! We kunnen je onderbrengen in zowel moderne gebouwen als in authentieke sferen. We denken graag met je mee over de aankleding van je belangrijke gebeurtenis, zodat deze helemaal in de uiteindelijk gekozen locatie opgaat!

Heb je verder nog specifieke wensen over bijvoorbeeld catering, fotografen, entertainment of andere voorzieningen? Geef ze door aan het enthousiaste team van De Pudding, zodat we er samen een fantastisch evenement van kunnen maken!

Vergaderen in stijl

Vruchtbaar. Dat is wat alle vergaderingen zouden moeten zijn. Uit je bespreking moet uiteindelijk immers een conclusie voortkomen. Afspraken worden gemaakt, contracten getekend, handen geschud, etc. Daarom is het van groot belang dat alle aanwezigen zich thuis voelen aan de tafel van het pand dat jij hebt uitgekozen.

Dankzij De Pudding is dat meteen een hele zorg minder. Wij hebben de mooiste en meest praktische vergaderlocatie in Groningen voor je! Dankzij de diverse plekken die wij voor je kunnen regelen, krijg je net zoveel ruimte voor een belangrijke zakelijke ontmoeting die je nodig hebt. De meeste locaties bevinden zich in de binnenstad en zijn daarom goed bereikbaar, Je kunt je eventueel geboekte successen na de vergadering vieren in een gezellig naastgelegen café of restaurant.

Lees tip:  Werken met Excel: een cursus helpt je op weg!

We kunnen je helpen aan een prachtige plek in één van de vele theaters die Groningen rijk is, zoals de Oosterpoort of Martiniplaza. Ook een sfeer uit vervlogen tijden kan worden opgeroepen in industriële gebouwen zoals de Puddingfabriek – onze thuisbasis – of de Suikerfabriek. Is efficiëntie voor jou het belangrijkste? Kies dan voor de Pudding Businesslounge, dé vergaderlocatie uit ons ruime bestand! We kunnen je bovendien helpen met het verzorgen van de catering maar je ook verzekeren van de aanwezigheid van lessenaars, laptops, beamers en projectieschermen.

Geef gerust aan wat je nodig hebt voor jouw vergadering en De Pudding regelt het!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *