Cursus carstyling en tuning

Car tuning en carstyling is een machtig mooie hobby. Het omvat het verfraaien van de auto maar ook het optimaliseren van de auto voor de beste performance mogelijk. Het is in dat opzicht wel een beetje nerdy. Er zijn vele bijeenkomsten in ons land, in Europa, wereldwijd van gepassioneerde car tuners en stylers en het is echt een leuke gemeenschap om deel van uit te maken.

Echter, dit is een drempel voor velen. Het is ook best wel een dure hobby. Car tuning onderdelen zijn vaak niet bepaald goedkoop te noemen. Tot voor kort een waarheid als een koe. Maar tegenwoordig hoeft car tuning en ook car styling helemaal niet meer zo duur te zijn. Dankzij winkels als Extreme-Carstyling.nl is het nu toegankelijk voor iedereen.

Extreme-Carstyling: tuning onderdelen

Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk

Provincie: Noord-Holland

Telefoon: 0228 760 008

Je kunt hier kopen de meest fundamentele car tuning onderdelen zoals schokdempers, uitlaten, veren en nog veel meer. En dit alles voor gunstige prijzen. Zo scherp geprijsd hebben we Bilstein producten, wat zeg maar een van de beste car tuning merken is ter wereld, nog nooit gezien. Hier vind je het Bilstein overzicht van Extreme-Carstyling.nl. Met Bilstein schokdempers kan je jaren zo niet decennia vooruit, dit is oerdegelijke Duitse top kwaliteit. Als beginnende car tuner sla je hier nooit een modderfiguur mee, dus ik zou het van harte kunnen aanbevelen.

Verder een quick win is om een superieure uitlaat te laten installeren bijv. van het Zweedse merk Simons of je kunt ook opteren voor een van de Duitse merken zoals Fox e.d. Qua veren voor beginners raden we aan het Nederlandse Koni, die maken al heel lang zeer gedegen veren voor vrijwel alle auto’s. Ook weer een keuze waar je nooit mee de mist in zal gaan. Enfin, ik wens je veel car tuning plezier en tot volgende keer.

Lees tip:  Hoe behaal je het ITIL certificaat?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *