Cursus auto importeren voor dummies

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om de volgende auto te importeren in plaats van aan te kopen hier in ons eigen kikkerlandje.

In Duitsland en ook in België zijn er betere deals te vinden. Vooral in Duitsland betaal je vaak dik 10.000 Euro minder voor dezelfde bolide. En dan is deze Duitse versie vaak nog royaler uitgerust ook. Je zou dus wel dom zijn om in Nederland te kopen.

Waar de meesten echten nog tegen aan hikken, is dat importeren toch nog wel enigszins intimiderend is. Velen van ons zijn de Duitse taal niet machtig. Om nog maar te zwijgen over het Frans van de Walen. Dan komt er nog een berg papierwerk bij kijken denkt men. En hoe zit het met invoerrechten en de BPM?

Het goede nieuws is, je hoeft je helemaal niet te verdiepen in al die materie. Zelfs als je een professioneel Nederlands import bedrijf inzet om alles voor jou te doen ben je nog vele malen goedkoper uit dan wanneer je de voertuig gewoon in Nederland zou kopen. De kosten van de importeur haal je er meer dan uit. En de importeur kan dit zoveel sneller voor jou doen als specialist zijnde. Het gaat echt enorm veel tijd kosten om je te verdiepen in de regels omtrent kentekens, BPM en invoerrechten en weet ik wel allemaal niet.

In vrijwel alle gevallen raden wij dus aan om een auto te importeren bij Easyimport.nl. We hebben zeer goede ervaringen met de dienstverlening aldaar, en als ik zo de beoordelingen lees op Kiyoh en Google zijn wij niet de enigste.

Lees tip:  Ondernemingsplan schrijven met Business Model Canvas

Heb je hulp nodig met de BPM? Ook dat is niet nodig om je daar in te verdiepen. Hier vind je een kosteloze BPM service. Dan berekent een professional voor jou kosteloos en vrijblijvend de BPM. Er zijn vele manieren om tot een BPM berekening te komen maar EasyImport helpt jou de meest voordelige manier te vinden, aanrader dus.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *