Cursus romantiek en relatie

Bij de meeste stellen van Nederland kakt het er toch een beetje in na verloop van tijd. Helaas lijkt het zo te zijn dat dit onontkoombaar is. Hoe verliefd ook, na een jaar, twee jaar, gaat dit toch weg, en is alles business as usual of routine. Maar dat is alleen wanneer je geen stappen zet om het spannend, leuk en afwisselend te houden. Kijk net zoals met vele vakgebieden en onderdelen van het leven moet je tijd en energie steken om dingen goed te houden. Romantiek komt je vrijwel niet zomaar aanwaaien daar moet je effort in steken.

Variatie en afwisseling is super belangrijk. Als je telkens weer iedere zaterdagavond om dezelfde tijd dezelfde routine doorgaat, ja dat werkt niet. Om analogen te scheppen als je iedere week hetzelfde eet, hoe lekker ook de maaltijd het gaat vervelen.

Hoe kan het dan beter? Nou onderwijs u eens in de kunsten van het beminnen.

De eerste beste tip die kunnen geven is om in het moment te zijn. Dus niet met de gedachtes afdwalen naar de boodschappen die nog gedaan moeten worden. Of wanneer je lievelingsprogramma uitgezonden wordt op TV. Wees in het nu, wees in het moment. Eventueel kan ik je aanraden om het boek The Power of Now te lezen van Eckhart Tolle.

De tweede tip is maak zin. Nee zin moet je niet forceren. Dat zeg ik niet. Maar om tot zin te komen moet er een prikkeling zijn. Denk aan boeken, strips, of uw partner in een uitdagende lingerie set. Ga proactief op zoek naar seksuele prikkelingen. Het creëert een ketting reactie. Want door de prikkelingen stimuleert bij de man de productie van testosteron.

Lees tip:  Tip: personal trainer Groningen inschakelen

Een derde tip eventueel is het aanschaffen van attributen die dingen spannender kunnen maken. Al genoemd in dit artikel waren de lingerie sets. Maar er zijn ook andere hulpmiddelen, bezoek deze erotische winkel voor meer.

Deze winkel publiceert ook geregeld hele informatieve artikelen over het spannend houden van de relatie en alles wat je maar wilt weten op dit vlak. De relevante details zijn als volgt:

De Paarse Keizerin

Adres: Zegelaarweg 18, 3632 JC Loenen aan de Vecht

Provincie: Utrecht

Telefoon: 0294 267 325

URL: https://www.depaarsekeizerin.nl/

Echt een aanrader dus om te bookmarken. Deze site heeft al vele relaties kunnen behouden en het is belangrijk dat u en uw partner zo nu en dan bijspijkert op dit vlak. Veel plezier!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *