Dieet cursus en begeleiding

Een dieet volgen is zo makkelijk nog niet. Vele Nederlanders kampen met overgewicht, en het is niet bepaald makkelijk weg te werken die overtollige kilo’s. Vandaar dat de vraag naar voeding en beweging educatie rap stijgt. Mensen willen weten hoe de vork echt in de steel steekt. Er is heel veel informatie online. Sommige zeggen je moet afblijven van de carbs. Andere zeggen je moet alleen groente en fruit eten en vlees en andere producten die onze voorouders aten. Weer andere zeggen dat je juist veel gezonde vetten moet eten. Weer andere zeggen dat je alleen plantaardig moet eten en zelfs een ei zit al vol met cholesterol.

Er is zoveel advies er zijn zoveel richtingen, bijna kerkelijke stromingen van voeding gedachtegoed. Daar heb je de paleo subcultuur, dan heb je ook nog de vegans, de anti koolhydraat types en de keto mensen. Maar wie heeft er nou gelijk. Zou het kunnen dat ze allemaal gelijk hebben een beetje? Of dat ze allemaal misschien fout zitten? Wie weet mag het zeggen!

Wat in ieder geval nooit kwaad kan is jezelf zoveel mogelijk onderwijzen in de voedingskunde. Luister eens naar die paleo lui. Lees eens een boek over het keto dieet. Praat eens met die toch vriendelijke vegans. Verrijk je kennis door te leren van al die stromingen. Kijk wat werkt voor jouw persoonlijke situatie. Lees ervaringen van andere mensen met diëten: https://be-slank.nl/product-ervaringen/. Praat ook met mensen in je omgeving erover. Raadpleeg een deskundige begeleider: https://be-slank.nl/online-dieetcoach-nodig-tijdens-het-afvallen/. Dit zijn allemaal manieren om jou persoonlijke situatie te verbeteren, want er is geen makkelijke zwart wit oplossing. Voor sommige mensen werkt iets wel, en voor andere mensen werkt dit weer niet. Het klinkt wazig en vaag, maar er zijn geen absolute waarheden in voeding behalve misschien dan dat een salade altijd een betere keuze is dan fast food.

Lees tip:  Ben ik verplicht om een advocaat in te schakelen?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *