Bedrijf meer in de picture zetten

3 manieren om je bedrijf meer in de picture te zetten

Behalve freesletters is er ook de mogelijkheid om je bedrijf extra te laten opvallen met doosletters. Deze letters zijn driedimensionaal en daardoor kan je ervoor kiezen om ze een eindje uit de gevel van het pand te laten steken. Dit zorgt voor een heel goede zichtbaarheid en tegelijkertijd voor een mooi schaduwspel. 

Als je voor doosletters kiest om de gevel van jouw bedrijf goed te laten opvallen, weet je dat het helpt om de zichtbaarheid, en de vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Doordat ze aan de gevel bevestigd worden op een speciale manier, zijn deze doosletters van grote afstand zichtbaar.

Wat zijn doosletters?

Je kunt het al een beetje van de naam van deze letters afleiden. Doosletters zijn gevormd als een doos. Ook worden zij wel eens boxletters genoemd. Je kan deze letters in alle vormen en kleuren kopen. Zij kunnen voorzien worden van licht zodat jouw pand niet alleen overdag goed vindbaar is maar ook in de nacht goed opvalt. 

We zetten even de voordelen op een rijtje:

  • Deze letters vallen goed op bij jouw pand
  • Je kan ze met of zonder verlichting verkrijgen
  • Je kan ze kopen in alle vormen en maten
  • Strak tegen de gevel of met enige afstand te monteren

Je kunt deze doosletters makkelijk online bestellen maar soms is het toch fijner en handiger om te overleggen met een specialist. Hij of zij ziet direct welke mogelijkheden er zijn en wat er het beste uitkomt op de gevel van jouw bedrijfspand.  

Maak vrijblijvend een afspraak

Als je geen ervaring hebt met het inschatten van de grootte van de doosletters dan kan het zo zijn dat je voor de verkeerde grootte kiest en de letters in verhouding tot het pand niet goed tot hun recht komen. Dat zou zonde zijn. Ook de mogelijkheden om te verlichten zijn oneindig. Hoe weet je dat je niet juist een te felle of een te zachte verlichting kiest? Wil je meer weten over de inzet van doosletters? Klik dan eens op de blauwe link voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *