Cursus sieraden styling 101

Nederlandse vrouwen zijn redelijk stijlvol. Toegegeven zij kunnen nog veel leren van de Spaanse en Italiaanse vrouwen qua kleding en ook accessoires, maar Nederlandse vrouwen komen wel beduidend beter voor de dag dan de meeste naburige landen zoals met name Engeland en Duitsland, waar stijl echt ver te zoeken is.

Desalniettemin, leek het ons een goed idee om een beginnerscursus te houden qua sieraden stijl. Wat is hip voor eeuwig en wat zal altijd een faux pas blijven. In dit artikel focussen we ons op permanente trends, evergreen classics die nooit uit de mode zullen gaan of nooit in de mode zullen komen. Dit is dus advies dat je voor altijd kunt gebruiken.

Enfin genoeg gekletst, laten we met wat praktische zaken beginnen. Gouden oorbellen zullen altijd relevant blijven. Soms wil je gewoon even shinen op een feestje of gala en gouden oorbellen zijn dan je beste vriend. Maar gouden oorbellen zijn die niet veel te duur? Nee tegenwoordig kan iedereen zich in Nederland gouden oorbellen veroorloven, zie hier goedkope goudkleurige oorbellen van Ikbensieraden.nl. Oorbellen hoeven niet 100% van 24 karaat goud te zijn. Het beste is gewoon om te opteren voor sieraden die zijn voorzien van een gouden laagje bovenop een andere type metaal.

Enfin, de webwinkel IkBenSieraden kunnen we sowieso van harte aanbevelen ter educatie omtrent sieraden trends en tips en meer. Ze hebben daar ook een uitstekende blog. Indien je vragen hebt kun je die ook altijd stellen ze hebben uitstekende support die je graag helpen om de beste stijl keuzes te maken voor jou op maat.

Lees tip:  Online gitaarles voor elke gitarist

Dit zijn de relevante details:

Ikbensieraden.nl

Adres: Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden

Provincie: Utrecht

Telefoon: 06 39229098

Blog URL: https://www.ikbensieraden.nl/blog

E-mail: info@ikbensieraden.nl

Ik zou zeker even die blog bookmarken ongeveer om de twee weken in ieder geval iedere maand een leerzaam bulletin omtrent alles wat je maar zou willen weten over sieraden.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *