3 redenen om een relatiegeschenk te bedrukken

Relatiegeschenken zijn nog steeds zeer origineel en worden nog steeds zeer gewaardeerd door de ontvangers. Wel wordt het steeds belangrijker om te zorgen voor originaliteit, zodat je jouw concurrenten voor blijft. Je zal merken dat zakenrelaties, partners, investeerders of werknemers dit heel erg waarderen en je ze daardoor aan je bindt. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden, waardoor je de creativiteit de vrije loop kan laten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrukken van de producten. Bedruk de relatiegeschenken, zodat je zorgt voor naamsbekendheid, je het product naar wens kan personaliseren en je voorkomt dat de concurrentie de credits krijgt. 

Naamsbekendheid

Een van de belangrijkste redenen om een relatiegeschenk te bedrukken is om te zorgen voor naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Doordat jouw logo of bedrijfsnaam goed zichtbaar is, weet iedereen waar het product vandaan komt. Ga voor een veelgebruikt product met duidelijke bedrukking. Zo zien mensen herhaaldelijk jouw logo of bedrijfsnaam en raken ze hiermee vertrouwd. Hoe meer ze vertrouwd raken met jouw bedrijf, hoe groter het vertrouwen in het bedrijf. Grote kans dat de ontvanger en de mensen in zijn of haar omgeving binnenkort gebruik maken van jouw producten of diensten. 

Personaliseren

Eerder was het alleen mogelijk om een relatiegeschenk in slechts 1 of 2 drukkleuren te bedrukken, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Zo kan je jouw logo, bedrijfsnaam of quote in full colour bedrukken. Ideaal als je een herkenbaar logo hebt met veel verschillende kleuren. Daarnaast kan je ook op meer artikelen jouw bedrukking zetten, waardoor je een grote keuze hebt aan producten. Door de verbeterde technieken hoef je ook niet lang meer te wachten op je bestelling en kan je jouw producten vaak al binnen 3 tot 5 werkdagen op de mat verwachten. Zo kan je dus een geschenk helemaal naar wens personaliseren, zodat je het product goed kan afstemmen op de ontvanger of bijvoorbeeld een thema van een evenement. 

Lees tip:  Hondentraining kan nu ook online

Blijf de concurrentie voor

Een relatiegeschenk bedrukken doe je niet alleen voor de naamsbekendheid en het personaliseren van het product, maar ook om de concurrentie voor te blijven. Als je een relatiegeschenk geeft zonder opdruk dan zullen de mensen in de omgeving van de ontvanger niet weten van wie het afkomstig is. Concurrenten die dit wel doen hebben dan een streepje op je voor. Door een origineel relatiegeschenk te bedenken en te bedrukken, blijf je uiteindelijk de concurrentie voor. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *