Werken met Power BI!

Power BI is software waarmee u betere zakelijke beslissingen kunt nemen en de bedrijfsvoering van uw bedrijf kunt verbeteren – en het is een van de nieuwste services die er zijn.

Power BI helpt u bij het maken van dashboards, interactieven en inzichten om gegevens te begrijpen. Met zoveel functies biedt deze software een geweldige omgeving voor analyses en zakelijke inzichten. Om u een idee te geven van wat de tool kan doen, volgt hier een lijst met enkele functies:

Power BI merge tables

Power BI is een geweldige analysetool waarmee u complexe gegevens kunt begrijpen door met één klik grafieken te maken.

Een van de beste functies van Power BI is het samenvoegen van gegevens. Het is een eenvoudig proces dat alle gegevens groepeert en groepeert, waarna u uw informatie kunt verdelen en in blokjes verdelen zoals u wilt.

Filter instellen

De categorieën kunnen worden ingesteld door te kiezen uit een lijst met vooraf ingestelde filters of door een aangepast filter te gebruiken voor meer geavanceerde gebruikers.

Selecteer het filter dat u wilt gebruiken (of maak er een aan) en ga verder.

Power BI embedded

Wanneer u een Power BI-rapport insluit, kunt u de informatie ook eenvoudig op elke webpagina delen.

Power BI heeft een ingebouwde interactieve rapportfunctie waarmee gebruikers eenvoudig rapporten kunnen maken. Deze rapporten kunnen vervolgens worden gedeeld met andere mensen, waardoor dit een gemakkelijke manier is om uw team met elkaar in contact te brengen. Je hebt zelfs geen codeervaardigheden nodig om dit te gebruiken!

Als u uw gegevens moet tonen, maar niet de tijd of expertise hebt om een rapport op te stellen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Met Power BI Embedded kunt u uw live rapport insluiten op een bestaande website, zodat bezoekers het met één klik kunnen bekijken.

Lees tip:  Op je gemak vergaderen op een mooie vergaderlocatie 

Power BI Embedded wordt geleverd met kant-en-klare sjablonen, zodat u snel aan de slag kunt, en er zijn geen beperkingen voor opmaak of getallen.

Leren werken met Power BI

Wist je dat er een aantal cursussen bestaat om je te leren werken met Power BI? Een van de bekendste trainers van Nederland, Westhaghe biedt deze cursussen op verschillende niveaus aan. Kies een niveau dat bij je past en ga aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *