Weerbaarheidstraining voor volwassenen

Zonder stress opkomen voor je zelf, wie wil dat niet? Voel je je mentaal niet sterk en wil je leren je eigen ruimte in te nemen en denk je aan het volgen van een weerbaarheidstraining voor volwassenen? Denk dan eens aan bokscoaching.

Wat is weerbaarheid

Weerbaar zijn is wanneer je in balans blijft, ondanks wat er om je heen gebeurt. Je gedrag, denken en gevoel liggen op een lijn. Je durft ruimte in te nemen, je voelt je gehoord en sterk.

Is een weerbaarheidstraining wat voor jou?

Je voelt je mentaal en lichamelijk niet sterk, zit niet lekker in je vel en functioneert slecht op je werk. In relaties loop je vast en je komt niet goed voor jezelf op. Dan is een weerbaarheidstraining door middel van bokscoaching iets voor jou. Je mentale en lichamelijke kracht groeit, je neemt je rechtmatige ruimte in en durft te zeggen wat je denkt.

Het mooiste uit jezelf halen

Door een weerbaarheidstraining voor volwassenen word je bewuster van jezelf, je verandert je gedrag op een positieve manier en je voelt je meer in balans. Je krijgt automatisch meer vertrouwen in jezelf en door een beter persoonlijk leiderschap voel je je sterker. Het lukt je makkelijker het mooiste uit jezelf en je omgeving te halen.

De voordbokselen van bokscoaching

Bij bokscoaching wordt tijdens een weerbaarheidstraining vechtsport als interventie- en therapiemiddel gebruikt. Je verwerkt de theorie direct op een boeiende manier in lichamelijke oefeningen. Je leert boksoefeningen en combineert die met verschillende bekende methodieken. En dat is belangrijk, want een groot deel van je weerbaarder voelen is lichaamsbewust zijn en je lichamelijk sterker voelen. Bokscoaching is een actiegerichte methode die je nieuw gedrag aanleert, maar ook een dieper inzicht geeft in jezelf en je sociale vaardigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *