Loop deze leuke schoonmaak vacature in Dordrecht niet mis | Lokale Vacatures

Op zoek naar een leuke schoonmaak vacature? Stop nu met zoeken!

De vraag naar een schoon kantoor, bedrijfsruimte of huis is altijd groot. Daarom zijn er ook altijd veel schoonmaak vacatures. Schoonmaken klinkt niet voor iedereen als iets leuks, maar het heeft veel grote voordelen. Ben jij op zoek naar een leuke schoonmaak vacature? Zoek dan niet verder en lees in dit artikel meer.


Verschillende schoonmaakrichtingen

Schoonmaken doe je op verschillende plekken. Bijna iedere omgeving heeft af en toe wel een schoonmaakbeurt nodig. Denk aan ziekenhuizen, horecabedrijven of bedrijventerreinen. Ook huizen van ouderen of minder validen die zelf niet goed kunnen schoonmaken hebben af en toe een helpende hand nodig. Kijk hierom goed naar welke omgeving jij graag zou willen schoonmaken.

De voordelen van een schoonmaak baan

Zoals we al meldden zitten er veel voordelen aan een baan in de schoonmaakbranche. Als eerst is het de flexibiliteit. Bij veel schoonmaakbedrijven geef je zelf aan wanneer (en soms ook waar) je wil werken. Flexibiliteit is bij veel schoonmaakbedrijven prioriteit. Dus jij wil graag alleen in de ochtend werken, dan is dat meestal goed te regelen.

Ook is schoonmaken een goedbetaalde baan. Je profiteert namelijk van de profiteert van de sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierdoor verdien je erg goed. Bij deze schoonmaakvacatures in Dordrecht krijg je betaling conform de schoonmaak CAO: goed uurloon, 8% vakantiegeld, 26 vrije dagen per jaar, pensioenopbouw en als je minimaal een half jaar in dienst bent krijg je een eindejaarsuitkering.

Een schoonmaak opleiding

Je hebt om schoon te maken geen bepaald diploma nodig. Sommige schoonmaakbedrijven bieden naast een leuke baan ook een schoonmaak opleiding aan. Naast dat je dus werkt op een locatie om schoon te maken, volg je ook lessen in hoe je bepaalde dingen goed reinigt.

Lees tip:  Cursus Social media. Hoe grijp je de aandacht?

Een gezellig team

Schoonmaken doe je soms alleen en soms met meerderen. Vaak zorgen schoonmaakbedrijven er wel voor dat je ook met je team samenkomt en een praatje maakt met een andere collega. Denk aan bijvoorbeeld een leuke kerstborrel. Daarnaast doe je mee aan de dag van de schoonmaak, waar je samen met allemaal andere schoonmakers een feestelijk podium creëert. Niet alleen je collega’s, maar ook de klanten voor wie je schoonmaakt zorgen voor een goede sfeer.

Ben je op zoek naar een leuke baan in de schoonmaakbranche? Zoek dan niet verder en solliciteer op een leuke schoonmaakvacature. Wie weet maak jij binnenkort op een leuke plek met leuke mensen schoon.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *