IT-training volgen in Nederland? Dit zijn de mogelijkheden.

Nederland digitaliseert. Als medewerker binnen een bedrijf of als zelfstandige, komt u er niet onderuit om een basiskennis van IT (Informatie Technologie) te hebben om het werk efficiënt uit te kunnen voeren. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om IT training te volgen, van beginner tot expert. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om IT Training te volgen bij Ictivity Training.

1. De Ictivity-aanpak

De meeste bedrijven kiezen steeds meer voor digitalisering. Hierdoor gaat het werk sneller, efficiënter en wordt er bespaard. Wanneer er nieuwe technologie wordt geïntroduceerd, is de introductie van de techniek vaak niet het moeilijkste onderdeel. Belangrijker zijn de gedragsveranderingen die zullen moeten plaatsvinden om succesvol te zijn in de nieuwe manier van werken. Ictivity Training helpt mensen op weg in de IT-wereld door IT trainingen te bieden. In deze trainingen worden onkunde en onwetendheid binnen de IT weggenomen waardoor de gedragsverandering plaatsvindt. De stappen die worden gezet binnen de missie van Ictivity Training, vindt u in de afbeelding hieronder. Van ‘ik ken’ naar ‘ik kan’ en van ‘ik kan’ naar ‘ik wil’ en uiteindelijk naar ‘ik doe’.

2. Flexibiliteit en eenvoud

Icitivity Training hecht waarde aan flexibiliteit en eenvoud. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn en iedereen moet zich veilig voelen binnen de niveaus die de trainingen bieden. Er wordt geluisterd naar de wensen van de cursist en daar wordt op een flexibele manier op ingespeeld. Zo hoopt Ictivity Training tot een complete oplossing te komen per klant.

3. Persoonlijk ingerichte leervorm

Als u eenmaal een geschikte training heeft gekozen, is Ictivity training erop gericht deze zo goed mogelijk persoonlijk in te richten en zich hierin flexibel op te stellen. Is het gewenst om één-op-één training te volgen, is dat uiteraard mogelijk. Hetzelfde geldt voor klassikale lessen. Wanneer de wensen vanuit de klant helder zijn, wordt de leervorm persoonlijk ingericht.
Daarnaast is de mogelijkheid om een training te volgen door middel van een virtual classroom. Dit betekent dat de cursist de training live kan volgen vanaf iedere mogelijke locatie.

Lees tip:  Waarom is een advocatenkantoor Amsterdam belangrijk?

4. Enorme range aan IT trainingen

Ictivity Training biedt een enorme range aan cursussen aan. Het aanbod reikt van Microsofttraining als Sharepoint, Excel en Office tot trainingen die meer vallen onder management vaardigheden zoals PRINCE2®. Ictivity Training verzorgt meer dan 250 IT en ICT-cursussen met een team praktijkgerichte trainers. Zij biedt u de zekerheid dat uw bedrijf na training optimaal functioneert omdat het IT-personeel dan beschikt over de benodigde kennis en vaardigheden.

Bent u benieuwd naar een speciaal ingerichte training voor u en/of uw bedrijf? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *