Bijzondere activiteiten voor het gezin

Soms lijkt het plannen van een juiste activiteit om te doen met je kinderen een enorme taak om uit te zoeken. Kinderen zijn namelijk niet altijd de allermakkelijkste en je wilt natuurlijk wel iets met ze doen dat ook echt heel leuk is. Een van de websites die je hierbij kan helpen is Thefeaturemedia.com. Veel blogs geven je namelijk tips over wat je het beste kunt doen met je zoon of dochter wanneer het bijvoorbeeld regent of wanneer je gewoon weinig inspiratie hebt. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij drie dingen gevonden die nog wel eens onwijs leuk kunnen zijn.

Ga gezellig samen naar een Fortnite evenement

Houdt je zoon of dochter – of jijzelf – onwijs veel van videogames of spelletjes op de computer? Dan is het nog wel eens een goede optie om samen naar een Fortnite evenement of een evenement van een ander videospel te gaan. Bij deze evenementen staat het gehele thema van het spel namelijk centraal en zul je zien dat iedereen verkleed is als de karakters van het spel, of juist druk bezig is met het spelen van het spelletje. Vaak gaan deze evenementen namelijk gepaard met een competitie, wat ook onwijs leuk is om te bekijken. Je zult namelijk zien dat iedereen onwijs competitief is en niets liever wilt dan winnen. Wie weet ben jij of je kinderen zo goed in het spel dat jullie je voor het volgende jaar gelijk kunnen inschrijven!

Het volgen van een vliegtuig of bezoeken van een boederij

Het volgen van een vliegtuig, het bekijken van paarden: veel kinderen houden ervan om naar dingen te kijken die ze vaak van veraf zien of nog nooit in het echt hebben gezien. Op veel boerderijen in Nederland kun je paarden bekijken en aaien, wat een onwijs leuke activiteit voor je zoon of dochter is. Neem een kijkje bij de boerderijen en krijg een rondleiding over de moestuin en koop zelf vervolgens misschien een lekkere jam uit de winkel met streekproducten die ze zelf hebben geoogst. Hierdoor heeft zowel je kind als jij zelf een leuk uitje waar jullie het nog lang over zullen hebben!

Lees tip:  Simpele tips om uw bedrijf efficiënter en correcter te laten werken

Kies voor delicatesse en pluk en eet verse oesters 

Een van de dingen die de kinderen waarschijnlijk niet heel leuk zullen vinden, maar voor jou een traktatie kan zijn is het plukken en eten van oesters. Dit is vaak een gratis activiteit, wat het dus nog eens een stukje leuker maakt. Je kunt deze activiteit doen in Zeeland, op de Wadden, in Groningen en in het IJsselmeer. Je kunt dus op veel verschillende plekken in ons prachtige kikkerlandje dit doen. Neem een emmer mee en ga eens goed op zoek naar oesters door ze met een beitel van de stenen te wrikken. Laat de oesters die al open of gebroken zijn vooral liggen, want deze kunnen je nog wel eens ziek maken. Houdt de gevonden oester in je hand met een oesterhandschoen en maak ze open met een oestermes. Vervolgens kun je gaan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *