Waarom je Samsung repareren voordeliger is dan een nieuwe kopen

Wanneer het scherm van je Samsung-telefoon versplintert of de poort van je oplader niet meer werkt, kan het verleidelijk zijn om gewoon een nieuwe te kopen. Want zijn reparaties op de lange termijn niet duurder? Niet noodzakelijkerwijs. In feite is het repareren van je Samsung telefoon bijna altijd voordeliger dan het kopen van een nieuwe – en hier is waarom Samsung reparatie voordeliger is voordeliger is dan een nieuwe kopen.

De kosten van een nieuwe telefoon

Een nieuwe Samsung Galaxy z flip begint bij 999,99 euro. En dat is alleen voor 256 GB opslagruimte. Wil je meer functies zoals een edge-to-edge display, dan kijk je ernaar uit om nog meer geld uit te geven. Dus, tenzij je een extra duizend euro hebt die gewoon rondslingert, is de kans groot dat je je nieuwe telefoon aankoop zult moeten financieren met een maandelijks betalingsplan.

De kosten van reparaties

Ongelukken gebeuren, en als ze gebeuren, is het belangrijk om te weten dat je opties hebt als het gaat om het repareren van je beschadigde toestel. Bij Fixers, zijn ze gespecialiseerd in dezelfde dag Samsung reparaties, en onze prijzen zijn altijd concurrerend. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot kwaliteit reparatie diensten, dat is waarom we een prijs match garantie bieden op al onze reparaties.

Wanneer je Samsung telefoon beschadigd is, heb je twee opties: een nieuwe kopen of laten repareren. reparatie is bijna altijd de voordeligere keuze en bij Fixers maken ze het gemakkelijk en betaalbaar. Dus waarom meer geld uitgeven dan nodig is? Breng je beschadigde apparaat bij Fixers vandaag voor een dezelfde dag reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *