Laat je inspireren door leuke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een sfeervolle inrichting draag je bij aan een goede leefomgeving. Soms is het moeilijk om een inrichting vorm te geven. We denken graag met je mee. Het kan helpen om te beginnen bij een woonstijl kiezen. Woonstijlen kunnen erg uiteenlopen van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het prettigst vindt en wat het beste bij je past is stap één. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste spullen om je inrichting verder vorm te geven. Laat je hieronder verder inspireren.

Laat je inspireren door vette woonstijlen

Er zijn veel woonstijlen gaaf, van klassiek tot aan Scandinavisch. De juiste keuze maken is niet altijd simpel, af en toe kan je verdrinken in de vele opties. We behandelen een aantal van onze favoriete woonstijlen om je meer inzicht te geven. Allereerst de basic woonstijl – die zich kenmerkt door frisse vormen – is doorgaands ontzettend leuk. Verder geniet de design woonstijl een moderne look, Wat ook heel tof kan staan. Als laatste is een klassieke woonstijl goed als je van rijke spullen houdt. Deze drie stijlen kunnen de inrichting van je kamers heel mooi maken. Als je weet welke stijl je wilt, is het tijd om er verder mee bezig te gaan. Vind de mooiste spullen die perfect passen in jouw gekozen woonstijl. Ook functionele zaken zoals verwarming zijn belangrijk. Je daarin verdiepen is altijd goed om tot juiste beslissingen te komen. Lees bijvoorbeeld over infrarood verwarming nadelen.

Vintage en Retro – Een geweldige interieurcombinatie.

De trend van het moment: Vintage en Retro. Waarbij de één mega fan is van moderne en strakke sferen, is de ander meer fan van een klassieke woonstijl. Voor de laatste groep is de interieurcombinatie retro en vintage een echte aanrader. Retro karaktiseert zich door de levendige kleuren. De stijl Vintage is er een met veel zelfverzekerdheid. Het kan heel kleurrijk zijn, echter hoeft dit niet. Wel zijn er typerende kleuren die Vintage kenmerken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een vlekje niet zorgelijk bij Vintage. Geef kleding en producten een tweedemogelijkheid en geef er zelf een leuke touch aan. Een toffe combinatie tussen oud en nieuw! Kijk op https://fanvanwonen.nl/ voor meer tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *