Alfabet | Charlotte Dematons

Prentenboek zonder woorden dat de letters van het alfabet in beeld brengt voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Op elke dubbele pagina staat een schitterende, gedetailleerde tekening, waarop het wemelt van voorwerpen en wezens die beginnen met de letter die in de tekening centraal staat.

 

B is van badlaken waarop een broccoli in badpak de blauwe bergen bewondert, terwijl op de bloemetjesbank een broccoli in bikini hun bloemkooltje in zijn buggy bekijkt. T is van tandarts – een teckel – die met een tang een tand trekt van een tyrannosaurus rex terwijl zijn toegewijde tandartsassistent – een tapir – toekijkt.

Alle letters van het alfabet en hun oneindige mogelijkheden vind je in dit prachtige boek vol verrassende vondsten. Iedere pagina is een weergaloos zoek- en ontdekfeest. Probeer in de tekeningen ook de letters zelf te vinden, voor de dief ermee vandoor gaat! Zie je welk voorwerp hij van bijna elke bladzijde meeneemt?

Met app en website

Bij het boek kun je een app downloaden die via AR laat zien welke woorden er allemaal zijn getekend. Op de bijbehordende website www.alfabetboek.nl staat per letter een woordenlijst met alle woorden en kun je zien waar ze staan op de prent staan. Goed voor de woordenschatontwikkeling.

€ 24.90

Naar de website

Lees tip:  Canvas board | Talens | 40 x 60 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *