Het programma voor uw 3D-ontwerpen

Of u nou een architect bent of kunstenaar, met Google SketchUp komt uw 3D tekening altijd perfect uit. Met de vele functionaliteiten is het programma veelzijdig en geschikt voor uiteenlopende projecten. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken dat u midden in uw project vastloopt omdat er toch een functie mist. SketchUp is van alle markten thuis. Het programma laat u ontwerpen, presenteren, en exporteren zoals u dat wilt. Uw projecten kunnen gemakkelijk in het programma zelf van alle kanten gepresenteerd worden waardoor het delen van voortgang ook gestroomlijnd kan geen.

Voor professionals en hobbyisten

Om gebruik te maken van de volledige functionaliteit van het programma heeft u wel een SketchUp Licentie nodig, en die kunt u in twee verschillende vormen aanschaffen. De SketchUp Pro licentie is er om met wel 100 mensen samen te kunnen werken en alle nodige functies heeft voor projecten. SketchUp heeft daarin ook de iPad versie en de mobiele AR viewer zodat uw projecten ook in 3D op telefoons bekeken kunnen worden. Super handig, want iedereen loopt met een mobieltje op zak.

Naar het hoogste niveau

Als u naast deze functies nog een stapje hoger wilt kunnen is er ook SketchUp Studio. Met SketchUp Studie licentie krijg je ook Trimble Scan Essentials. Deze software laat je direct modelleren op geïmporteerde puntenwolken waardoor de workflow nog geleidelijker zal gaan en er geen tijd en moeite verloren hoeft te gaan. Ook krijg je dan software voor de V-Ray met SketchUp integratie. V-Ray is een software die afbeeldingen genereert met een statistische voorkeur waardoor de afbeelding of het 3D object wat u heeft ontworpen zo realistisch mogelijk is voordat het wordt toegepast. Overstappen van een SketchUp Pro naar een SketchUp Studie licentie kan op elk moment want echt super handig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *