Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV)

Opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB® BV)

Wat is een reële vraagprijs voor een bedrijf en wat wil de koper maximaal betalen? Wat is een verantwoorde transactie, in bedrijfseconomisch opzicht? Wanneer wordt waarde gecreëerd en wanneer juist vernietigd? De onderhandelingen bij bedrijfsopvolging draaien vaak om de waarde van de onderneming.

Tijdens deze opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB® BV) leert u alles over moderne waarderingstheorieën. Met de specialistische kennis die u opdoet, onderscheidt u zich van collega-adviseurs en stelt u uw klanten tevreden.

Doelgroep

U bent fusie- en overnamespecialist, intermediair, controller, relatiebeheerder, financieel (bedrijfs)adviseur, accountant, financieel planner of belastingadviseur bij een financiële instelling. In uw functie houdt u zich bezig met bedrijfsadvisering, het beoordelen van investeringen of waarderingsvraagstukken.

Werkvorm

Tijdens de eerste bijeenkomst van de opleiding bespreken we de leerstof die u thuis heeft bestudeerd. We verzoeken u om een laptop met Excel mee te nemen, zodat u de theorie meteen in praktijk kunt brengen. U bouwt een waarderingsmodel en rekent de diverse waarderingsmethoden door. Daarnaast werkt u in een groepje met mededeelnemers een waarderingsopdracht uit. De uitkomsten van deze opdrachten worden tijdens de laatste bijeenkomst van de opleiding plenair gepresenteerd en besproken.

Resultaat

Na afloop van de opleiding RAB® BV kunt u uw eigen waarderingsopdrachten uitvoeren en de waarderingsrapporten van anderen doorgronden.

€ 1795.00

Naar de website

Post Author: