Recruitment

Recruitment

De Nederlandse economie groeit hard en dat is terug te zien in het aantal banen. 1 miljoen – zoveel vacatures zullen er volgens het UWV in de komende jaren ontstaan. Veel organisaties hebben moeite om de goede mensen aan te trekken. Kandidaten kunnen tegenwoordig kiezen uit een groot aanbod interessante vacatures. Wanneer een concurrerend bedrijf een sterker employer brand heeft, is de keuze vaak snel gemaakt. Organisaties die investeren in employer branding vervullen vacatures sneller, trekken betere kandidaten aan en weten medewerkers langer aan zich te binden. Een creatieve en doelgerichte marktbenadering staat hierbij centraal. Net als de beleving (customer journey) van de kandidaat. Geef inzicht in de missie van uw organisatie, de cultuur, de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden, de medewerkers, de projecten, de successen, de ontwikkelingen en de uitdagingen. Bent u (mede) verantwoordelijk voor de recruitment activiteiten in uw organisatie? En bent u op zoek naar praktische handvatten hoe dat goed te doen met de meest recente inzichten? Dan is onze opleiding Recruitment interessant voor u.

Doelgroep

U heeft hbo werk- en denkniveau en bent werkzaam binnen een (brede) HR- of recruitment functie.

Werkvorm

De opleiding is, naast het gebruik van relevante literatuur en theoretische achtergrond, vooral praktisch ingericht. Naast de informatie en begeleiding, die u ontvangt van de opleidingsdocent, is er veel ruimte voor inbreng vanuit uw eigen praktijk. U gaat zoveel mogelijk aan de slag met uw eigen recruitment vraagstukken. De eindopdracht van de opleiding bestaat uit het uitbrengen van een advies over een recruitment vraagstuk binnen uw organisatie.

Resultaat

Na afronding van deze opleiding heeft u inzicht in de verschillende fases in het recruitmentproces en weet u acties te ondernemen c.q. interventies te doen die bijdragen aan een effectief recruitmentproces, vanaf de fase van employer branding tot en met de onboarding. U heeft daarnaast inzicht verkregen in de diverse marktontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied van recruitment. Kortom, u zorgt er straks voor dat u de juiste mensen aan uw organisatie weet te binden en weet te behouden.

€ 2595.00

Naar de website

Post Author: