Projectmanagement

Projectmatig werken, een vak apart

Groot of klein, intern of extern, iedereen heeft met projecten te maken. Ook u weet wat het is om binnen een bepaalde tijd, in teamverband naar een bepaald doel toe te werken. In Project Management leert u niet alleen de structuur en fasering volledig te beheersen, maar ook de persoonlijke aspecten als het leiding geven en samenwerken binnen een project. Hoe professioneler de aanpak, hoe beter het resultaat.

De dynamiek van projectmanagement

Factoren als geld, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd spelen een rol in projectmanagement. En deze input is doorgaans aan veranderingen onderhevig. Hoe beheerst u deze factoren en hoe houdt u uw opdrachtgever goed betrokken? U leert hoe u in teamverband complexe projecten in goede banen kunt leiden.

Doelgroep

U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste drie jaar relevante werkervaring. U heeft behoefte aan meer actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van projectmanagement. Projectmatig werken is u niet vreemd, maar u wilt graag meer structuur en sturing aanbrengen in de aanpak. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent.

Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het team aan docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleidt u in het bereiken van uw eigen doelen. De theorie wordt ingezet op een project uit uw eigen organisatie. Dit kan een actueel project zijn of u kunt een afgerond project opnieuw doorlichten om tot een beter resultaat te komen. De wisselwerking tussen theorie en praktijk brengt u steeds verder in uw eigen projectwerkzaamheden. De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend in het uitwerken en implementeren van uw individuele project. Zo levert uw studie direct resultaat op!

Verdiepen en verbreden bij Avans+

Projectmanagement is ook onderdeel van onze postbachelor opleiding Bedrijfskundig Management. Voor elk vraagstuk wat u heeft bieden wij een passende module. U kunt steeds vanuit een andere invalshoek op uw eigen vraagstuk(ken) voortborduren. Avans⁺ biedt u zo een programma op maat.

Resultaat

Omvangrijke projecten brengt u gestructureerd tot een goed einde. U beheerst het gehele traject van projectmatig werken volledig. U kunt uw teamleden motiveren en in een goede samenwerking ook uw opdrachtgever betrokken houden. U weet op welke aspecten u moet letten, waar de risico’s liggen en herkent beslismomenten. Kortom, u heeft de handvatten gekregen die u zocht en direct goed van pas komen in uw eigen projecten.

€ 3100.00

Naar de website

Post Author: