Postmaster Kinderfysiotherapie

Postmaster Kinderfysiotherapie

In deze praktijkgerichte en verdiepende postmaster Kinderfysiotherapie bouwt u voort op de kennis en kunde die u heeft opgedaan in een eerder afgeronde master Kinderfysiotherapie. In deze postmaster ligt de focus op de diagnostiek en behandeling van prematuren, complexe DCD’ers en peuters met onhandige motoriek.

Bent u al een tijdje werkzaam als kinderfysiotherapeut en bent u op zoek naar meer verdieping? Deze postmaster Kinderfysiotherapie zorgt ervoor dat u de nieuwste (wetenschappelijke) ontwikkelingen kunt integreren in uw werk als fysiotherapeut.

Doelgroep

U bent master in de kinderfysiotherapie. U kunt deze opleiding volgen wanneer u onze MPPT opleiding heeft gedaan of wanneer u een master Kinderfysiotherapie heeft afgerond bij een ander instituut. U werkt met kinderen en bent op zoek naar een (wetenschappelijke) verdieping.

Werkvorm

In deze postmaster Kinderfysiotherapie staat leren van en met elkaar centraal. U gebruikt uw eigen werkplek om te leren, maar krijgt daarbij ook (online) begeleiding. Ook wordt u ingepland voor werkervaringsmomenten waarin u feedback krijgt op uw praktisch handelen. Tijdens die momenten behandelt u zelf een kind in uw eigen praktijk of bent u toeschouwer bij een mededeelnemer (indien dit te realiseren is op de werkplek van die mededeelnemer).

Afsluiten van de postmaster Kinderfysiotherapie

De bijeenkomsten worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk. Zij hebben allen een masteropleiding afgerond en werken vanuit een wetenschappelijke onderbouwing. U sluit de postmaster af met een praktijkgerichte eindopdracht tijdens de laatste bijeenkomst.

Resultaat

Na de postmaster Kinderfysiotherapie beschikt u over de meest recente kennis en kunde op het gebied van diagnostiek en behandeling van prematuren, complexe DCD’ers en peuters met onhandige motoriek.

 

€ 1795.00

Naar de website

Post Author: