Postbachelor Controller

Postbachelor Controller

Organisaties en hun omgeving veranderen snel. Nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag en als business controller speelt u een cruciale rol in deze veranderende omgeving. U wilt de business kennen en ze het verhaal achter de cijfers vertellen. U wilt uw kennis omzetten naar een onderbouwd advies en daarmee voorzien in de behoefte van het management in het vooruitdenken en inspelen op marktontwikkelingen.

De effectieve business controller

Niet alleen kennis en inhoud maken u effectief. Minstens zo belangrijk is uw gedrag en het hebben van de juiste competenties, zoals pro-activiteit en het vertalen van complexe informatie naar een goed verhaal voor de organisatie. Als business controller speelt u een rol in het proces van strategievorming, van besluit en implementatie tot evaluatie.

Doelgroep

U bent business controller of u heeft de ambitie om een functie als business controller te gaan bekleden. U bent al werkzaam in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als assistent controller, kredietanalist, business analist of u bent een accountant die een overstap wilt maken naar een corporate omgeving.

U wilt uw invloed en impact vergroten aan de hand van inhoudelijke vakkennis. u heeft reeds een afgeronde bachelor opleiding in bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een hierboven beschreven functie.

Werkvorm

De Postbachelor Controller biedt u een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. De bijeenkomsten worden één keer in de twee weken gehouden en worden verzorgd door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als financieel manager of adviseur in de praktijk.

CASUÏSTIEK VANUIT UW EIGEN PRAKTIJK

U bestudeert zelfstandig de leerstof, formuleert leervragen en bereidt u actief voor op de bijeenkomsten waarin u uw inzichten deelt met de docent en de andere deelnemers. Uw praktijkervaring en de koppeling met de theorie vormt de basis voor de discussie en interactie met elkaar. U kunt op niveau sparren met mededeelnemers over kansen voor uw organisatie en vakgebied. Uw mededeelnemers zijn professionals uit hetzelfde vakgebied die dezelfde instelling en ambitie hebben als u.

Persoonlijke aanpak

Daarnaast biedt Avans⁺ u natuurlijk ook individuele begeleiding en reflectie. U wordt tijdens de Postbachelor Controller begeleid door experts uit het werkveld bij uw businessproject. In de leerlijn Persoonlijk Leiderschap wordt u gecoacht bij het toepassen van nieuwe en effectieve management)vaardigheden. Action learning staat gedurende uw hele ontwikkeltraject centraal. Verbinding met uw praktijk en die van uw mededeelnemers is ons uitgangspunt.

Resultaat

U bent een goede sparringpartner voor het management van uw organisatie en brengt uw adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als controller levert u een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van uw organisatie.

€ 6360.00

Naar de website

Post Author: