Masterclass 1: Bedrijfskundig management voor professionals

Masterclass 1: Bedrijfskundig management voor professionals

Deze masterclass geeft u inzicht in de samenhang tussen strategie en alle relevante bedrijfskundige aspecten. U verdiept zich in verschillende bedrijfsfuncties als operations, marketing, en Finance. U leert hoe organisaties zich ontwikkelen en hoe uw eigen organisatie zich typeert in de markt. Vervolgens leert u business processen te doorgronden, risico’s te analyseren en financieel te verantwoorden.

Doelgroep

U bent een ondernemende professional met een afgeronde bachelor- of masteropleiding. U heeft tenminste 5 jaar werkervaring waarin u verantwoordelijk bent als manager of adviseur voor een afdeling- of bedrijfsonderdeel. U bent bijvoorbeeld business manager, (afdelings)manager, ondernemer, projectmanager of productiemanager.

U heeft de behoefte om het totale bedrijfsproces vanuit diverse invalshoeken te kunnen benaderen. Uw rol vraagt om meer verbreding en verdieping zodat u het gehele bedrijfsproces beter doorziet én beter kunt beïnvloeden Hoe levert u een optimale bijdrage aan uw organisatie? Door te investeren in uw eigen ontwikkeling kunt u uw eigen rol verstevigen. 

Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

Werkvorm

De masterclass bestaat uit een afgewogen combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing ervan. De bijeenkomsten vinden eens per twee weken plaatst. Uw docenten zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn zelf werkzaam als senior manager of (interim) strategisch adviseur. Zo sluiten kennis en kunde uitstekend op elkaar aan.
 
U brengt de opgedane kennis direct in praktijk, zo levert uw opleiding direct resultaat op. U gaat samenwerken in teams en wisselt uw kennis en ervaring uit met andere deelnemers.

Gedurende deze masterclass werkt u aan een aantal individuele opdrachten, gericht op uw eigen werkomgeving. U sluit de masterclass af met een groepsopdracht. Hiervoor levert u een onderwerp aan en werkt u een plan van aanpak en een rapport uit. Ter afsluiting presenteert u het resultaat. 
U persoonlijke ontwikkeling staat centraal, u wordt dan ook begeleid voor een opleidingsmanager.

Resultaat

Na het volgen van de masterclass bedrijfskundig management voor professionals doorziet u de samenhang tussen een aantal wezenlijke vakgebieden in uw organisatie. Daarnaast weet u er beter sturing aan te geven en is uw toegevoegde waarde vergroot. Gelijk met uw ambitie.

€ 8035.00

Naar de website

Post Author: