Make-Up

De cursus Make-Up is een leuke, veelzijdige cursus die je ook nog eens een handige vaardigheid leert. Zo kun je volop experimenteren met verschillende looks en kleuren en kom je op elke gelegenheid stralend voor de dag!

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

 • De huid
  Je start met het bestuderen van je canvas: de menselijke huid. Je maakt kennis met de opbouw en basisfuncties van de huid en de spieren in het gezicht.
 • Materialen
  Je verdiept je in de materialen die je tijdens de cursus gaat gebruiken. Je leert welke producten je kunt gebruiken als basis, welke voor de vormgeving van de ogen, wangen of lippen. Je maakt kennis met de verschillende gereedschappen en hulpmiddelen en leert hoe je hygiënisch kunt werken met de producten en hulpmiddelen.
 • Dagelijkse make-up
  De eerste oefeningen gaan om de dagelijkse make-up. Je leert hoe je een zogeheten ?mini-finish? kunt aanbrengen met concealer, poeder, mascara en lippenstift.
 • Huidtypes
  Nu je wat oefening hebt, verdiep je je in de verschillende huidtypes. Een make-up kan op een licht huidtype een heel ander effect hebben dan op een donkere huid, en kan anders reageren op een droge of juist vette huid.
 • De voorbereiding
  Voordat je een make-up gaat aanbrengen reinig je eerst de huid. Je leert welke reinigingsmiddelen er zijn en hoe je ze kunt gebruiken, en maakt kennis met verschillende producten voor gezichtsverzorging.
 • Make-uptechnieken
  Je oefent met verschillende technieken in de make-up, zoals het aanbrengen van concealer, het vormgeven van wenkbrauwen en wimpers, kleur aanbrengen op de ogen, het modelleren van het gezicht en het vormgeven van de lippen.
 • Soorten make-up
  Verschillende gelegenheden vragen om verschillende make-up. Je oefent met het aanbrengen van een avondmake-up, make-up voor brildraagsters, bruidsmake-up en verschillende soorten schmink.

€ 0.00

Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *