Loopbaancoaching

LOOPBAANCOACHING

De vraag naar goede loopbaanbegeleiding neemt toe. Dat komt onder andere door meer aandacht voor interne en externe arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, langer doorwerken en talentontwikkeling. Steeds meer mensen vragen zich af welke rol of functie ze ook zouden kunnen uitoefenen met hun talenten. Wilt u zich ontwikkelen tot loopbaancoach en zo een actieve bijdrage leveren aan de mobiliteit en ontwikkeling van mensen? Dan is deze opleiding Loopbaancoaching wat voor u.

DOELGROEP

U beschikt over een bachelordiploma en u bent sinds enkele jaren werkzaam als loopbaanadviseur of HR-professional. Samen met andere professionals wilt u kennis opdoen en sparren over loopbaanbegeleiding. Deze opleiding is ook interessant wanneer u als zelfstandig loopbaancoach aan de slag wilt gaan.

WERKVORM

Deze loopbaanbegeleiding opleiding zorgt ervoor dat u direct de opgedane kennis in de praktijk brengt. Nieuwe technieken en inzichten oefent u niet alleen in de bijeenkomsten, maar vooral ook in uw eigen werkomgeving. Zo gaat u aan de slag met het begeleiden van twee kandidaten met een loopbaanvraagstuk.

INTERACTIE TIJDENS DE LOOPBAANBEGELEIDING OPLEIDING

De bijeenkomsten zijn zeer interactief: u leert van de docent en van de andere deelnemers. De docenten zijn ervaren loopbaanadviseurs, zowel in de rol van zelfstandige als in de rol van loopbaancoach binnen grote organisaties.

TOETSING TIJDENS DEZE OPLEIDING LOOPBAANCOACH

Gedurende de opleiding houdt u een persoonlijk logboek als loopbaancoach bij. Hierin beschrijft u enerzijds de ontwikkeling van uw individuele leerdoelen en anderzijds reflecteert u op het toepassen van de nieuwe vaardigheden tijdens het begeleiden van de twee kandidaten. De beoordeling van dit logboek en reflectieverslagen, uw actieve aanwezigheid en het eindgesprek bepalen of u de opleiding loopbaancoach positief afrondt.

RESULTAAT

Na het volgen van de opleiding kunt u een loopbaantraject succesvol vormgeven en kandidaten goed begeleiden. U kunt de kandidaat passende loopbaanbegeleiding bieden en resultaten hiervan interpreteren. U adviseert en begeleidt kandidaten (jobcoaching) bij het beantwoorden van de vraag: hoe realiseer ik mijn loopbaanwens? Ook bent u in staat een strategische personeelsplanning voor een organisatie op te stellen. Deze loopbaancoach opleiding levert zowel voor u als voor de kandidaten en de organisatie direct resultaat op.

€ 2645.00

Naar de website

Post Author: