LC-MS van peptiden en proteïnen: karakterisering en kwantitatieve analyse

KWANTITATIEVE ANALYSE VAN PEPTIDEN EN PROTEÏNEN

Deze cursus biedt u een breed programma over de analyse van peptiden en proteïnen met LC-MS. U leert alles over LC-scheidingstechnieken en massaspectrometrie van proteïnen, maar ook monstervoorbewerking wordt behandeld. Kwantitatieve analyse van peptiden en proteïnen is vooral van belang voor klinische biomarkers en biofarmaceutica, zoals therapeutische monoklonale antilichamen.

Doelgroep

U bent medewerker op een klinisch laboratorium, waar analyses van biomarkers, proteïnedrugs en therapeutische biofarmaceutica worden verricht. Of u heeft op een andere manier te maken met kwantitatieve analyses van peptiden en proteïnen, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie of bij geneesmiddelontwikkeling.

Werkvorm

Via interactieve presentaties verdiept u zich in alle praktische en theoretische aspecten van de analyse van peptiden en eiwitten. U raakt vertrouwd met de eigenschappen van kolommen, operationele parameters voor LC-MS, gerelateerd aan relevante applicaties en voorbeelden. U werkt aan opdrachten die de theorie verder verduidelijken. U wordt begeleid door onze deskundige (gast)docenten.

Resultaat

Na deze cursus kunt u op basis van bestaande methoden een keuze maken voor uw eigen vraagstuk. Zowel voor de analyse van peptiden en proteïnen en van kwantitatieve LC-MS-aspectenanalyses in biologische matrices. Beoordeling van de juiste kolom, mobiele fase en MS-condities zijn geen probleem meer voor u. Deze kunt u voortaan succesvol toepassen in uw werkomgeving.

€ 1950.00

Naar de website

Post Author: