HPLC in de praktijk (niveau 2)

HPLC in de praktijk (niveau 2)

Wanneer u werkt met 1 of meerdere HPLC-methodes is het belangrijk deze zo optimaal mogelijk te laten draaien. Tijdens de cursus HPLC in de praktijk (niveau 2) leert u de theoretische achtergrond van HPLC. U maakt uitgebreid kennis met alle mogelijkheden van reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC). U leert om de juiste kolomdimensies te kiezen voor uw toepassingen en uw bestaande methoden te optimaliseren.

Doelgroep

U bent een laboratoriummedewerker op minimaal mbo-niveau en u werkt al enige tijd met HPLC. U wilt meer weten over type en gebruik van scheidingskolommen, mobiele fasen, buffers en optimalisering voor allerlei HPLC-toepassingen.

U heeft de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) gedaan of u heeft aantoonbaar vergelijkbare ervaring.

Werkvorm

Na de behandeling van de theorie van RP-HPLC gaat u met experimenten aan het werk in ons cursuslaboratorium. Dat doet u in kleine groepjes onder deskundige begeleiding van onze ervaren praktijkdocenten. U werkt met state-of-the-art-instrumenten. Door deze opzet wordt u voortdurend geprikkeld om na te denken en leert u met praktische opdrachten de theoretische achtergrond van HPLC. Aan het eind van de cursus doet u een korte toets, zodat u uw vorderingen kunt beoordelen.

Resultaat

Na afloop van deze cursus kunt u zelfstandig een HPLC-methode opstarten, uitvoeren en optimaliseren. Voor elke willekeurige toepassing kunt u de juiste stationaire fase en kolomdimensies kiezen. U leert optimaal gebruikmaken van buffers in de mobiele fase bij reversed phase HPLC-methoden.

€ 1825.00

Naar de website

Post Author: