Fiscaal Adviseur

Fiscaal adviseur

Belastingzaken zijn complex. Als fiscaal adviseur moet je alert zijn op wijzigingen en feilloos de link kunnen leggen naar de specifieke situatie van uw cliënt. Deze modulaire en praktijkgerichte opleiding Fiscaal adviseur helpt u hierbij.

Over de opleiding Fiscaal adviseur

De opleiding Fiscaal adviseur wordt aangeboden binnen het samenwerkingsverband van het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (FSDC). Alle docenten zijn werkzaam in de belastingpraktijk. Na het succesvol afronden van deze opleiding mag u de beschermde titel Fiscaal Adviseur (FA) voeren.

Doelgroep

U bent accountant (MKB-accountant, interne accountant, accountant in business), belastingconsulent, controller of financieel deskundige. U heeft in uw werk veel met belastingen te maken en wilt erkend belastingadviseur worden voor het midden- en kleinbedrijf.

Werkvorm

U leert aan de hand van praktijkvoorbeelden en praktijkopdrachten de structuur van de verschillende belastingwetten doorzien. Ook leert u wetteksten interpreteren. U en mededeelnemers brengen zelf cases uit de praktijk in.

Toetsing opleiding Fiscaal adviseur

U sluit de modules af met een landelijk georganiseerd schriftelijk examen. Het FSDC organiseert voor ieder examen een examentraining (deelname is facultatief).

Resultaat

Na de opleiding Fiscaal adviseur bent u belastingexpert en erkend belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf. U bent gekwalificeerd om alle belastingzaken te verzorgen, zoals de jaarlijkse belastingaangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting en de aangifte voor de loon- en omzetbelasting.

€ 3720.00

Naar de website

Post Author: