"Art director"

De erkende cursus Art Director neemt je mee door alle aspecten van de reclame. Zo ben je straks van alle markten thuis en kun je je op een breed gebied inzetten in de reclamewereld.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

 • NIMA-Communicatie A
  Je volgt het programma voor de opleiding NIMA-Communicatie A. Je verdiept je onder andere in communicatietheorie, concerncommunicatie, relatiebeheer, communicatieonderzoek en ?planning, media en medialandschap, e-commerce, sociale media en evenementen. Na afloop van dit onderdeel kun je examen doen voor het veelgevraagde en internationaal erkende diploma NIMA-Communicatie A.
   
 • Reclame in de praktijk
  Je verdiept je in de wereld van de reclame. Je leert hoe reclame is ontstaan en wat de grondbeginselen van een goede reclame zijn. Verder verdiep je je in branding en het positioneren van een merk, het geven van een goede pitch, mediaplanning en het werven van klanten.
   
 • Copywriting
  Je leert wat de waarde van goede copywriting is. Je oefent met het schrijven voor advertenties, direct mail, brochures, PR-materiaal, en teksten voor radio, televisie en internet.
   
 • Grafische vormgeving
  Tenslotte maak je kennis met een aantal van de belangrijkste onderdelen van de grafische vormgeving, en leer je omgaan met Photoshop, InDesign en Illustrator.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: